Mons. Antoni Vadell i Ferrer, descansi en pau

Compartir

Mons. Antoni Vadell i Ferrer, bisbe Auxiliar de Barcelona i bisbe president del SIC morí la matinada del 12 de febrer, Solemnitat de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona.

Son moltes les mostres de condol, testimonis propers d'amics i persones que van conèixer-lo i que el trobarem a faltar.

Des del SIC volem compartir amb vosaltres el missatge de Joan Àguila, director del SIC, en record del bisbe Toni

"El bisbe Toni era una persona enamorada del Crist profundament. I al mateix temps, precisament per això, estimava també l'Església.

Tenia el gran do de saber fer sentir particularment estimat i estimada a totes aquelles persones que s'acostaven a ell. Fer-los sentir únics. Tenia un tacte exquisit amb cada persona. Sabia recordar detalls, anècdotes i particularitats de cadascú. Era una persona amb una extrema positivitat i una gran esperança. Vadell encomanava ganes de fer coses junts, sabia treure el millor de tots els qui coneixia i estimava.

Seguirem, treballant.

Des de l'àmbit de la catequesi, va ser el gran inspirador del nou impuls que se li vol donar des del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i de Balears. Ho va fer incidint en la descoberta de la relació del Crist present per, d'aquesta manera, anar fent tota la iniciació cristiana.

El bisbe Toni vetllarà per nosaltres i ens ajudarà a tirar endavant tots els projectes que amb ell hem començat".