WhatsApp

Coneixem Jesús 1

5.Tot s'ha complert!

Sessió de Tabor

Si l’opció metodològica per al primer temps tenia com a eix vertebrador el testimoni personal en clau de primer anunci, en aquest segon temps l’objectiu consistirà a recollir tot el que ens hauran transmès de manera vivencial els testimonis i situar-ho en un context d’iniciació cristiana en clau adulta, apropant-se així a les veritats fonamentals de la fe i ajudant els pares i mares a descobrir amb més profunditat la persona de Jesucrist i la bellesa de l’evangeli. Per això, el contingut concret de les sessions d’aquest segon any pretén provocar una descoberta fonamental: l’íntim, profund i essencial vincle que existeix entre les experiències més específicament humanes que configuren la nostra quotidianitat (la por, la llibertat, el patiment, l’anhel d’una vida en plenitud, la necessitat de la comunitat...) i l’experiència de Déu i d’una vida il·luminada per la fe. Per aquest motiu, també resulta imprescindible iniciar els pares i mares a la vida de pregària, cosa que farem amb la participació quinzenal a l’Oratori.

Materials necessaris

-Oratori: Com a element central i destacat de l’oratori cal situar una creu a ser possible amb la imatge de Jesucrist crucificat.

-Cant meditatiu: Es pot cantar el cant de Taizè “Per crucem et pasionem tuam libera nos Domine”  o bé, la cançó de worship.cat “A la creu” (https://worship.cat/cancons/c19/)

-Proclamació de la Paraula: A la Bíblia ha d’estar preparat el fragment del servent de Jahvé Is 53, 2-10

-Gest simbòlic: cal disposar de creus petites de fusta, tantes com membres del grup.

Metodología
  1. La preparació de la pregària
  2. La pregària del cor
  3. L'escolta de la Paraula
  4. La pregària personal
  5. Sortida de l'oratori
Subscriu-te ara i podràs accedir durant un any a tots els continguts digitals d'aquest nivell.
Compartir