WhatsApp

Coneixem Jesús 1

6. L'amor és més fort que la mort

Sessió de Tabor

Si l’opció metodològica per al primer temps tenia com a eix vertebrador el testimoni personal en clau de primer anunci, en aquest segon temps l’objectiu consistirà a recollir tot el que ens hauran transmès de manera vivencial els testimonis i situar-ho en un context d’iniciació cristiana en clau adulta, apropant-se així a les veritats fonamentals de la fe i ajudant els pares i mares a descobrir amb més profunditat la persona de Jesucrist i la bellesa de l’evangeli. Per això, el contingut concret de les sessions d’aquest segon any pretén provocar una descoberta fonamental: l’íntim, profund i essencial vincle que existeix entre les experiències més específicament humanes que configuren la nostra quotidianitat (la por, la llibertat, el patiment, l’anhel d’una vida en plenitud, la necessitat de la comunitat...) i l’experiència de Déu i d’una vida il·luminada per la fe. Per aquest motiu, també resulta imprescindible iniciar els pares i mares a la vida de pregària, cosa que farem amb la participació quinzenal a l’Oratori.

Materials necessaris

-Oratori: Cal variar alguns elements de la sala. En aquesta sessió, és molt important que hi hagi una imatge de Jesús ressuscitat. També cal un ciri pasqual o una espelma prou gran que estigui en un lloc destacat.

-Cant meditatiu: Es pot cantar  “Victòria! Tu regnaràs. O Creu! Tu ens salvaràs”, un cant prou conegut a les parròquies o bé, la cançó de worship.cat “Perquè Ell és viu” (https://worship.cat/cancons/c2/)

-Proclamació de la Paraula: A la Bíblia ha d’estar buscat el fragment: El sepulcre buit (Mc 16,1-7)

-Gest simbòlic: Cal disposar d’espelmes primes com les de la vigília pasqual, una per a cada participant. Poden estar al voltant del ciri pasqual.

Metodología
  1. La preparació de la pregària
  2. La pregària del cor
  3. L'escolta de la Paraula
  4. La pregària personal
  5. Sortida de l'oratori
Subscriu-te ara i podràs accedir durant un any a tots els continguts digitals d'aquest nivell.
Compartir