WhatsApp

Coneixem Jesús 1

7. Us enviaré un defensor, l'Esperit Sant

Sessió de Tabor

Si l’opció metodològica per al primer temps tenia com a eix vertebrador el testimoni personal en clau de primer anunci, en aquest segon temps l’objectiu consistirà a recollir tot el que ens hauran transmès de manera vivencial els testimonis i situar-ho en un context d’iniciació cristiana en clau adulta, apropant-se així a les veritats fonamentals de la fe i ajudant els pares i mares a descobrir amb més profunditat la persona de Jesucrist i la bellesa de l’evangeli. Per això, el contingut concret de les sessions d’aquest segon any pretén provocar una descoberta fonamental: l’íntim, profund i essencial vincle que existeix entre les experiències més específicament humanes que configuren la nostra quotidianitat (la por, la llibertat, el patiment, l’anhel d’una vida en plenitud, la necessitat de la comunitat...) i l’experiència de Déu i d’una vida il·luminada per la fe. Per aquest motiu, també resulta imprescindible iniciar els pares i mares a la vida de pregària, cosa que farem amb la participació quinzenal a l’Oratori.

Materials necessaris

-Oratori: Com a element central i destacat de l’oratori podem situar un dibuix d’un colom blanc (l’Esperit Sant) del qual emanen set rajos.

-Cant meditatiu: Es pot cantar el cant de Taizè “Veni Sancte Spiritus”  o bé la cançó de worship.cat “Vine Esperit” (https://worship.cat/cancons/c48/)

-Proclamació de la Paraula: A la Bíblia ha d’estar buscat el fragment de l’Evangeli: la promesa de l’Esperit Jn 14,15-21

-Gest simbòlic: cal preparar capsetes de regal, una per a cada integrant del grup. Poden estar decorades amb algun llaç, però s’ha d’obrir amb facilitat. Es pot incloure una etiqueta que posi “De part de l’Esperit”. També farà falta un bloc de notes petit i bolígrafs per a tots els participants.

Metodología
  1. La preparació de la pregària
  2. La pregària del cor
  3. L'escolta de la Paraula
  4. La pregària personal
  5. Sortida de l'oratori
Subscriu-te ara i podràs accedir durant un any a tots els continguts digitals d'aquest nivell.
Compartir