• Catequista, volem estar al teu costat

  Benvingut/da al web del SIC. Aquí trobaràs un espai per mantenir el contacte amb el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears. T'hi oferim recursos, materials, notícies relacionades amb la catequesi i la possibilitat de contactar especialistes que et poden assessorar per tal d'ajudar-te a desenvolupar la missió encomanada.

 • Inscriu-te a les formacions via Zoom del SIC

  Cada primer dissabte de mes, a les 10h, t'oferim una formació online via Zoom per a poder aprendre a utilitzar els nous materials de la proposta formativa del SIC

  Les sessions tenen una durada entre una hora i una hora i mitja

  INSCRIU-T'HI AQUÍ

 • Una nova manera d'entendre la Catequesi!

  Aquí trobaràs un espai per guiar les teves sessions de catequesi, a través dels diferents materials en català i castellà per a sessions d'Infants, adults o catecumenat. 
  Volem ajudar-te a poder dur a terme les sessions de catequesi de la millor forma possible. Estem al teu costat.

SUBSCRIU-TE

Volem crear una comunitat de catequistes, una xarxa de relació entre persones de diferents parròquies i comunitats que es recolzen per oferir un millor servei a la catequesi. Amb la teva subscripció tindràs accés a tota la formació, informació i recursos que anem generant i, al mateix temps, ajudaràs a sostenir aquest servei interdiocesà que és un benefici per a tots.